Pubquiz voor bedrijven

Quizbazen organiseert originele pubquizzen voor bedrijven, heb jij toch een stukje teambonding terwijl iedereen thuis zit. Eigenlijk hoef jij bijna niets te doen, want wij verzorgen de hele quiz voor je. Dat doen we bij jou op locatie of in een professionele studio. Volledig via een interactieve live-stream zodat jouw publiek veilig kan meedoen.

 Op maat gemaakt

De uitstraling van jouw bedrijf is tegenwoordig erg belangrijk. Extern maar ook intern. Daarom bouwen wij de quiz volledig in jouw huisstijl.

Wij presenteren jouw quiz

Nouja, presenteren doen we niet zelf. Schoenmaker blijf bij je leest! Hiervoor hebben we professionele presentatoren die vaker voor de camera hebben gestaan.

Livestream mogelijk

Live, vanaf jouw locatie of in een studio, presenteren wij de quiz. Jouw publiek kan corona-proof, online deelnemen.

Alles op een rijtje

Bij het organiseren van een online pubquiz komt veel bij kijken. Daarom zetten we alles overzichtelijk voor je op een rijtje. Heb je nog vragen? Aarzel niet om even in de telefoon te klimmen. 

N

Pubquiz voor bedrijven ( vanaf €995,- excl. BTW)

N

6 rondes met in totaal 60 vragen

N

Super gelikte pubquiz

N

Inclusief professionele presentator

N

Wij verzorgen de techniek én de presentatie

N

Antwoorden worden door ons nagekeken

N

Team inschrijvingen volledig geautomatiseerd

L

De pubquiz ontworpen in jouw huisstijl

L

Complete social media promotie in jouw huisstijl

L

Livestream bij jou op locatie of in een studio

Vraag de quiz aan

Denk jij: “Yes! Ik heb interesse in jullie pubquiz.” Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch of laat hieronder je gegevens achter. 

IEDERE QUIZ
EEN SUCCES

Na vele quizzen te hebben georganiseerd, weten wij precies wat het succes is van een goede pubquiz. Iedere quiz voldoet dan ook aan onze Quizbazen-pijlers:

Minimaal 2 uur quizplezier

Alles tot in de puntjes geregeld

Nauwelijks te Googlen vragen

Flinke dosis breinbrekers

Opdrachtgever

rijksoverheid

Dit jaar was het wat lastiger proosten voor het DCO team van het Ministerie van Infrastructuur en Rijkswaterstaat . Door corona werden ze gedwongen de jaarafsluiting online te organiseren. Maar dankzij de kerst pubquiz hadden ze thuis toch een leuke activiteit.

 

    • Datum: 15 december 2020
    • Doel: Een leuke teamactiviteit organiseren tijdens de online eindejaarsafsluiting
    • Publiek: Het team van de Directie Communicatie van het Ministerie van Infrastructuur en Rijkswaterstaat
    • Presentatie: Mathijn Vermeer
    • Locatie: De studio van Spectrum Live

quizers

vragen

minuten

Wij zijn quizbazen..

..van origine designers en dat merk je! Wij vinden dat de basis van een quiz goed moet zijn. Dit geldt voor zowel de vragen, variatie in rondes als het design en een goede presentator.

Deze bazen toppen het dan nog even af. Onze quizzen zien er visueel gelikt en professioneel uit en spreken tot de verbeelding. En de techniek, die klopt! Dat is ook niet vreemd, want wij zijn beiden in het dagelijkse leven designers en hebben veel kennis van online & drukwerk. Dat is de reden dat jij met een klein budget een professionele quiz kunt neerzetten.